Betway

Betting för lite extra spänning i vardagen

Om man söker lite extra krydda i vardagen så kan betting på de många internetsidor som finns för detta vara ett alternativ.

De flesta sporter finns att spela på och även olika musikarrangemang, politiska val och mycket annat brukar finnas att välja mellan på dom flesta bettingsidorna.

Antingen så spelar man helt enkelt på sitt favoritlag eller idrottsutövare för lite extra spänning när dom är i farten. Eller så gör man en noggrann analys av de odds som erbjuds för olika spelobjekt för att öka chanser till vinst.

Olika sidor erbjuder ofta olika odds för samma spelobjekt så att jämföra de olika sidornas är att föredra för att maximera eventuell vinst. Antingen så letar man runt själv eller använder sig av sidor som hjälper dig att jämföra de olika sidorna.

De flesta sidorna erbjuder dels en välkomstbonus när du registrerar dig och även bonusar då och då till redan registrerade kunder. Storleken och förmånsvärdet på dessa bonusar kan variera kraftigt från olika sidor och är naturligtvis något som man också skall titta på och jämföra i jakt på det bästa spelet.

Att titta på nuvarande form, hur det har gått förut när idrottsutövaren varit med i liknande tävlingar eller när lagen har mötts förut är några av parametrarna att ta i akt när man letar efter det bästa spelet.

På de olika spelsidorna så kan man oftast få tillgång till all möjlig statistik som finns att tillgå om de olika spelobjekten. Många sidor erbjuder också experthjälp och experttips till sina spelare.

Livebetting är en annan form av att spela som verkligen kan sätta lite extra spänning när man följer en match eller sportevenemang på sin tv, dator eller på arenan. Man spelar helt enkelt på olika alternativ som att till exempel vem som gör nästa mål eller vem som vinner andra åket i slalomtävlingen.

Det är lätt att komma igång. Först måste du registrerar dig på sidan som du vill spela på. Du anger dina adressuppgifter, telefonnummer och ett önskat inloggningsnamn och lösenord. Sen är det bara att börja med din betting.

Dom flesta sidor är lättnavigerade och överskådliga men får du problem så finns det ofta både en hjälpsam kundtjänst och även vanligt ställda frågor att söka på.

Vanligt är att man använder ett bankkort, kreditkort eller banköverföring för att sätta in och ta ut pengar men många sidor erbjuder även andra alternativ som till exempel Paypal eller Skrill.

Så det är bara att sätta igång med ditt spelande och glöm inte att ha kul på vägen.

Betsajt Betting Bonus Gå till...
Betway 100% upp till 1000 kr Betway
Betsson 100% upp till 1000 kr Betsson
Betsafe 100% upp till 2000 kr Betsafe
ComeOn 200% upp till 1000 kr ComeOn
Unibet 200% upp till 1000 kr Unibet
Folkeautomaten 100% upp till 500 kr Folkeautomaten
ExclusiveBet 100% upp till 1000 kr ExclusiveBet
William Hill 100% upp till 1000 kr William Hill
Redbet 400 kr gratisspel Redbet
Expekt Riskfritt spel på 1000 kr Expekt
NordicBet 100% upp till 1000 kr NordicBet
Cherrycasino 400% upp till 400 kr
Cherry
888sport 100% upp till 1000 kr 888sport
MobilBet 100% upp till 2500kr MobilBet
Betfair 200 kr gratisspel BetfairBetsajter   ComeOn   Betting för lite extra spänning i vardagen